Become Student Ambassador

* Only Swedish speaking students*


Vill du representera Handels? Bli studentambassadör!


Vi vet att det inte finns några bättre ambassadörer för Handelshögskolan än våra egna studenter. Är du en svenskspråkig BSc-student som vill vara med och representera Handels i möten med gymnasieelever och online?


VAD?


Som studentambassadör besöker du mässor och gymnasieskolor runt om i Sverige för att berätta om Handelshögskolan. Du håller presentationer, svarar på frågor och pratar om förväntningar och framtidsdrömmar. Mässor och skolbesök sker också digitalt.


VEM?


Vi söker dig om läser år 1 eller 2 på något av våra kandidatprogram. Vi hoppas att du är nöjd med dina studier och vill förmedla din bild av hur det är att studera på Handels. Du är utåtriktad, ödmjuk, flexibel och bra på att lyssna och få kontakt med gymnasieelever.


HUR?


Vi startar ambassadörsåret med en obligatorisk utbildning och kick-off i september. Därefter är du redo för många roliga och givande samtal och möten med både dina ambassadörskollegor och de som är nyfikna på Handels. 


LÅTER DET SPÄNNANDE?


Skicka din ansökan med CV senast den 1 maj 2021 till simone.westergard@hhs.se. Berätta varför just du vill bli studentambassadör. Vi ser fram emot din ansökan!

Legal Advisor

CRM Partners