Vi anställer en receptionist/ekonomiassistent

Om tjänsten

Vi söker en receptionist/ekonomiassistent på heltid för omgående tillträde. Studentkårens reception är hjärtat i verksamheten, och som receptionist/ekonomiassistent arbetar du nära kårstyrelsen. Arbetet är varierande och du kommer både ge service till våra studenter i receptionen och ha ett stort ansvar för studentkårens ekonomi och administration.

Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav, och du är van att arbeta i Microsoft Office. Det är meriterande om du har erfarenhet av bokföring, gärna i programmet Visma Administration. Som person tycker du om att ge service och är lösningsorienterad, effektiv och noggrann.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

  • ansvara för den löpande ekonomiadministrationen
  • hålla öppet i receptionen och ge service till våra svenska och internationella studenter
  • stödja kårstyrelsens arbete, i synnerhet Kårordförandens, Vice Kårordförandens och Skattmästarens arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och sex månaders provanställning tillämpas. Tillträde sker omgående.

Vill du vara med och arbeta i en organisation med högt tempo och i en dynamisk miljö är du välkommen att skicka din ansökan innehållande CV, personligt brev samt foto till p3@sasse.se. Märk ämnesraden ”receptionist/ekonomiassistent”. Rekrytering sker löpande, men senast den 5 december vill vi ha din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta kårordförande Sofia Arnekull på ordf@sasse.se eller 070 421 77 01.

 

Om Studentkåren

Handelshögskolan i Stockholm Studentkår (SASSE) är en organisation som arbetar för att tillvarata sina medlemmars intressen. Till vår verksamhet hör förutom utbildningsbevakning även sociala aktiviteter och karriärservice i stor omfattning.